Cautare

832 de rezultate pentru "simtion teodora sibiu" (6.92 secunde)
O voce delicata, cu accente grave, dar catifelate, VIORICA PINTILIE are o poveste de dragoste de peste 15 ani cu scena, atat in cluburi, dar si la festivaluri precum Festivalul de Jazz de la Targu Mures (2013), Sibiu Jazz Fest (2013) sau The Gardener Jazz Festival (2015).
Iliut, un o fetita de 4 luni - Scultelnicu Anda Maria din Sibiu. ... Doi ani mai tarziu, sotii Iohannis si-au cumparat, in anul 1992, o casa pe strada Balea din Sibiu, la numarul 29.
Adriana Stanila, care este si medic-sef al Sectiei Clinice Oftalmologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu.
Victor Ponta cere ca presedintele Klaus Johannis sa fie cercetat de DNA pentru infractiunea de conflict de interese prin nominalizarea unui bun prieten ca ambasador, si pentru fals si uz de fals in vederea obtinerii unei case in Sibiu dcnews.ro:
Lovitura de teatru la Finantele Publice din Sibiu. ... Cornel Nistorescu) La solicitarea lui Varujan Vosganian, facuta in Parlament si in fata camerelor de luat vederi, o echipa de la ANAF s-a deplasat la Sibiu.
Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu se desfasoara, la aceasta ora, pe un sigur sens, alternativ, dupa ce o parte din sticlele cu bere transportate de un tir au cazut pe sosea, la fata locului deplasandu-se lucratorii Detasamentului de Interventie Rapida pentru a impiedica furtul marfii.
Creste numarul deceselor in randul pacientilor confirmati cu virusul gripal - sunt sapte la Sibiu doar in primele 11 zile ale acestui an. Cei sapte pacienti care au decedat sunt cinci barbati si doua femei, conform datelor transmise de DSP Sibiu.
Ele au fost evaluate medical la fata locului de catre echipajele SMURD si transportate la UPU Sibiu, a declarat Ramona Nistor, purtator de cuvant al ISU Sibiu.
Biroul Electoral Muncipal a anuntat ca Teodora Trandafir a castigat alegerile din Colegiul 19 din Bucuresti. Pentru ea au votat 8154 dintre alegatori, adica 54,02% .
Continuam cu SC Lord Expert Consult Romania SA, firma la care actionar majoritar (96,6%) este Bogdan Ceauselu, alaturi de care mai detine participatii Teodora Sidorenco (3,33%).
Continuam cu SC Lord Expert Consult Romania SA, firma la care actionar majoritar (96,6%) este Bogdan Ceauselu, alaturi de care mai detine participatii Teodora Sidorenco (3,33%).
Krypton Unpugged - Gabi "Gurita" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) - lanseaza, dupa nici opt luni de la infiintarea trupei, albumul "O parte din noi".
Matei Tibacu-Blendea (tobe, voce), Adrian Moisoiu (chitara, eBow), Tiberius Ciucinciu (chitara bariton), Dan Badescu (bas), Teodora Gusoi (voce), Marina Anghel (voce), si Emma Nita (clape) alcatuiesc componența actuala The Details, proiect care a fost deja laudat de publicații din strainatate, dar si de membrii unor trupe precum The Doors, The Beach Boys, Faith No More, Big Star, sau Henry Rollins.
Am venit cu ornamente de Craciun lucrate de copiii cu sindrom Down, din Cluj, botosi din blana naturala, ceramica de Horezu, zacusca de hribi, de ghebe, dulceata de capsuni, sirop de afine si de capsuni, toate facute in Bucovins, intre 20 - 25 RON, in functie de gramaj.
Cristea Victor Porgras Ana Andries Elena Budileanu Veronica Plesu Andreea Badiu Teodora Paul Buta Valentina Onet Dr. Negulescu Iulia Pc.
La ambasada de la Bruxelles, in Belgia, sunt angajati consilierul diplomatic, Mircea Simion, iar secretarul II este Teodora Simion. La Beijing, in China, ambasador este Viorel Isticioaia Budura, iar consilier diplomatic este Tatiana Isticioaia Budura.
Faptul ca Sebastian Lazaroiu, consilier prezidential si strateg al candidatului PD-L Teodora Trandafir, are temeri cu privire la viitorul proaspatului ales in cadrul partidului aflat la putere, confirma degringolada din PD-L.
Teodora Trandafir, "promotoarea manelistilor" sau "circareasa", cum i s-a spus, peiorativ, si-a zdrobit contracandidata in alegeri, castigand cu aproape 10 procente avans.
Locul de desfasurare va fi Cantina Grupului Scolar Forestier", a declarat Teodora Ciobanu, directoarea Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Targu Jiu.
Renate Weber, Corina Cretu, Alina Gorghiu, Oana Mizil, Diana Tusa, Ana Birchall, Teodora Bertzi, Olguta Vasilescu, Gratiela Gavrilescu, Cristina Pocora, Carmen Moldovan.
google-analytics.com